Crystal Kop - Vila Jelica

 

Lokacija: Nalazi se u naselju Treska na Kopaoniku na oko 1500 m nadmorske visine i oko 6 km od samog centra skijališta.

 

OPIS APARTMANA

Studio apartmani: sastoje se iz mini kuhinje opremljene sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. U okviru apartmana nalazi se sto za ručavanje sa četiri stolice, LCD TV, sofa-trosed na razvlačenje, francuski ležaj i prostrani plakar. Kupatilo je sa tuš kabinom.

 

Delux apartmani: sastoje se iz dve prostrane prostorije povezane hodnikom u kom se nalazi plakar za potrebe skijaša. Spavaća soba je sa francuskim ležajem, kozmetičkim stolom, noćnim ormarićima i foteljom koja po potrebi može da se koristi kao pomoćni ležaj za jednu osobu. Od ležajeva, u okviru dnevnog boravka nalazi se jedan singl krevet i trosed na razvlačenje. Boravak sadrži LCD TV, mini kuhinju opremljenu svim potrebnim aparatima (frižider, šporet, mikrotalasna), posuđem i escajgom. Sto za ručavanje je za šest osoba. Kupatilo je sa tuš kabinom. Apartmani raspolažu lepom terasom.

 

Delux maisonetti: (2 po 44kvm i dva po 58 kvm) prostiru se na 2 nivoa. U donjem delu dupleksa  nalazi se dnevni boravak sa LCD TVom, mini kuhinjom sa svim potrebnim aparatima (frizider, šporet, mikrotalasna), escajgom i posuđem. Sto za ručavanje je za šest osoba.Takođe, u donjem delu messoneta nalazi se trosed i fotelja na razvlačenje. Kupatilo je sa tuš kabinom a sa terase se pruža prelep vidik na kopaoničke predele.U gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim i jednim singl ležajem, kozmetičkim stolom i noćnim ormarićima. Plakari se nalaze i na prvom i na drugom nivou.

 

Powered by jms multisite for joomla